Visage

Op het gebied van gezichtsverzorging/ verjonging / versteviging biedt Les Cheveux et Le Corps de volgende gezichtsbehandelingen aan:

Cosmetische Bindweefselmassage (Speciaal voor het gezicht en hals en decolleté)

Ook vanuit cosmetisch oogpunt wordt bindweefselmassage ingezet.

Bindweefsel massage is een intensieve massagetechniek, gericht op het herstelvermogen van de huid. Doordat de doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd, wordt de aanmaak van collagene - en elastine vezels gestimuleerd en daardoor verbeterd de kwaliteit van de huid.

Cosmetische bindweefselmassage kan ook worden toegepast bij: Rosacea, afwijking in de talg-afscheiding (sebostase,seborrhoe), acné huid, atrofische huid, beginnende rimpels en plooien, striae, erfelijke factoren en slechte voeding.

De trofiek van de huid kan in combinatie met een veranderde/gezonde levensstijl verbeteren.

Tarief € 35,00 ( 30 min.) losse behandeling

Tarief kuurbehandeling € 280,00 (8 keer)

Cosmetische bindweefselmassage is een perfecte anti- aging behandeling!

De 5 elementen gezichtsmassage 

De 5 elementen gezichtsmassage heeft een liftend effect op de huid van het gezicht. Deze Japanse massage behandelt de spieren, drukpunten en meridianen in het gezicht. Tijdens de massage wordt een lichte druk uitgeoefend op de verschillende punten. Deze behandeling zorgt er niet alleen voor dat de Chi of energie in het lichaam gaat stromen, maar ook de toxische stoffen zullen worden afgevoerd door de lymfedrainage.

Tarief € 30,00  (30 min.) losse behandeling

Tarief kuurbehandeling  € 240,00 (8 keer)