Algemene voorwaarden

Om al de behandelingen soepel te laten verlopen hanteer ik een aantal voorwaarden. Als u een afspraak maakt, dan ga ik ervan uit dat u deze voorwaarden gelezen hebt, en hiermee akkoord gaat.


1. Als u belt voor een afspraak wordt om uw naam, adres, telefoonnummer en de reden van bezoek gevraagd, t.b.v. mijn administratie.

2. Het betreft een salon voor haar- en lichaamsverzorging. De massages hebben niets met erotiek te maken.

3. In bepaalde gevallen kan ik besluiten om af te zien van een bepaalde behandeling en u doorverwijzen naar een arts / specialist.

4. Het verzwijgen van aandoeningen met de eventuele daarbij komende gevolgen zijn de verantwoordelijkheid van de client. Les Cheveux et Le Corps is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor eventuele schade en / of letsel.

5. Alle medische gegevens worden niet met derden gedeeld tenzij met uw schriftelijke toestemming. Er mag overlegd worden met een evt. behandelend arts / specialist. Ik heb een geheimhoudingsplicht.

6. Eventueel medicijngebruik of behandeling van een arts of specialist of een andere vorm van therapie, dient u vooraf aan mij mee te delen. Misschien is een aanpassing van een behandeling dan noodzakelijk. Les Cheveux et Le Corps is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel tijdens en/of na de behandeling als gevolg van het verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik.

7. Bij de volgende contra- indicaties kan er niet gemasseerd worden:

  • Slechte algehele gezondheid
  • Hartklachten
  • Infectieziekten (o.a. griep)
  • Koorts
  • Besmettelijke huidziekten
  • Trombose
  • Zware oververmoeidheid
  • Ernstige rugpijn
  • Kanker

    Raadpleeg bij twijfel altijd uw (huis) arts/ specialist.

8. Les Cheveux et Le Corps is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen.

9. Gemaakte afspraken kunnen 48 uur van te voren kostenloos worden geannuleerd. Niet of te laat geannuleerde afspraken worden aan u door berekend.

10. Mobiele telefoons dienen op stil/ uitgezet te worden.

11. N.B. indien u allergisch bent voor katten, dient u daar zelf de benodigde maatregelen voor te nemen.

12. Ethiek en hygiene zijn bij mij vanzelfsprekend, ik verwacht dit ook van mijn clienten.

13. In sommige kuurbehandelingen worden foto`s vooraf, tijdens en na het afsluiten van een kuur gemaakt. Deze foto`s worden alleen met uw schriftelijke toestemming ten behoeve van mijn dossier bewaard of na het afsluiten van een kuur vernietigd of door uzelf meegenomen.

14. Betaling geschiedt contant of per pin (V-Pay, Maestro) of per Creditcard (Visa, Mastercard, Union Pay, JCB).